Haptotherapie Houten

Kokermolen 4 - 3994 DH Houten

"Luister naar je lichaam als het fluistert, dan hoeft het niet te schreeuwen"

Gratis en vrijblijvend

Wil je kennismaken en onderzoeken wat haptotherapie jou kan bieden? Dan kun je een afspraak maken van 15 minuten.

CORONAVIRUS

Corona update 8 mei 2020 

Beste Lezer,

Nu de overheid de maatregelen versoepelt en de contactberoepen weer “aangepast” aan het werk mogen, kunnen we vanaf maandag 11 mei een start maken met het hervatten van ons werk in de praktijken. Daar zijn we heel blij mee. Om de gezondheid en veiligheid voor u als cliënt en voor ons als haptotherapeuten te waarborgen gaan we onze werkwijze aanpassen. De richtlijnen van het RIVM zijn daarbij het uitgangspunt. In onderstaand hygiëneprotocol leest u wat dit praktisch voor u betekent.

 

         Ons hygiëneprotocol 

  1. We passen onze werktijden aan waardoor we tussen de afspraken door tijd hebben om te ventileren en deurklinken en behandelruimte schoon te maken.
  2. We vragen u om precies op tijd te komen waardoor verblijven in de wachtkamer niet nodig is. Mocht er toch wat tijd zitten tussen binnenkomst en behandeling, dan gaan we er van uit dat u zelf rekening houdt met de 1,5 meter tussen cliënten onderling in de wachtruimte.
  3. We vragen u bij binnenkomst de handen te wassen.
  4. We geven bij ontvangst en afsluiting geen handen.
  5. We desinfecteren onze handen met een gel vooraf en na afloop van het werken aan de behandelbank.
  6. We raken alleen aan als u dat zelf ook zinvol en wenselijk vindt.
  7. We vragen u thuis te blijven wanneer u last heeft van één van deze klachten: verminderde smaak/reuk, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts. Heeft een van u huisgenoten benauwdheidsklachten of koorts? Blijf dan ook thuis. 
  8. We brengen de gereserveerde tijd niet in rekening wanneer een afspraak minder dan 24 uur van te voren wordt afgezegd vanwege bovengenoemde verschijnselen/klachten.
  9. Voor de zekerheid vragen we bij binnenkomst nog even naar de algehele gezondheid.
  10. We verzoeken u een groot badlaken mee te nemen om op te liggen. De afmetingen van het badlaken moeten dan wel zodanig zijn dat het hele lichaam er gemakkelijk op kan liggen. 

Met deze aanpassingen denken we verantwoord te kunnen gaan werken in deze nieuwe tijd. Komende week zullen we al onze cliënten benaderen om afspraken te gaan inplannen. 

Tot snel! ik heb er echt heel veel zin in jullie weer te kunnen ontmoeten, 

Veel warme groeten,

Margot

Houten-zitje4   voeten_Wijk_007

Houten-handbal6   Houten-_behbank1

Aanmelden Routebeschrijving
Parkeren

Naast het pand is voldoende gratis parkeergelegenheid